Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
  
     ΑΡΧΙΚΗ    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Αερόστρωμα κατάκλισης Mobiak
Αερόστρωμα κατάκλισης Mobiak

Αερόστρωμα με ηλεκτρική αντλία εναλλασόμενης πίεσης, για την…
  
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Rossmax Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Rossmax
Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Rossmax
έχει προστεθεί στο καλάθι αγορών σας!
« Επιστροφή στο κατάστημα Διαχείριση Καλαθιού »
» ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ » Πιεσόμετρα

Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Rossmax
Κάντε κλικ για μεγέθυνση

 

Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Rossmax

Κωδ.: ΗλεR104
Τεμ.:Rossmax Medical
Blood Pressure Monitor MJ 150f.

Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Βραχίονα MJ 150f.


Υπεραυτόματα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα βραχίονα του Οίκου Rossmax Medical τεχνολογίας Real Fuzzy. Η τεχνολογία RealFuzzy καθορίζει ιδανικά την πίεση της περιχειρίδας που βασίζονται στο συστολική αρτηριακή πίεση του ατόμου και το μέγεθος του βραχίονα. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ρυθμίζουν προκαταβολικά το επίπεδο του φουσκώματος της περιχειρίδας πριν από τη μέτρηση. Η τεχνολογία RealFuzzy εξαλείφει επίσης την δυσφορία που προκαλείται στον βραχίονα εξαιτίας περιττών ρυθμίσεων σε υψηλά επίπεδα φουσκώματος και αποτρέπει επίσης ανακριβείς ενδείξεις που προκαλούνται από αυτά τα λανθασμένα επίπεδα.
Διαθέτουν μεγάλη και ευκρινή οθόνη LCD με μεγάλα ψηφία (jumbo digits) και ενδείξεις ευανάγνωστα από οποιονδήποτε. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του πιεσόμετρου γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ μετά την μέτρηση εμφανίζονται ταυτόχρονα οι παρακάτω ενδείξεις:
Συστολική πίεση, Διαστολική πίεση και Καρδιακοί παλμοί.
Στην βάση του πιεσόμετρου εκτός από το πλήκτρο ενεργοποίησης – απενεργοποίησης υπάρχει επίσης το πλήκτρο επαναφοράς μνήμης των τελευταίων 90 μετρήσεων.
Η περιχειρίδα που είναι εφοδιασμένο το MJ 150f είναι πρωτοποριακού σχεδιασμού, κωνική προκειμένου να εφαρμόζει άνετα και τέλεια σε κάθε τύπου βραχίονα και δεν περιέχει λάτεξ (latex free). Επιπλέον σε όλο το μήκος του έχει επιτυπωμένους οδηγούς για την εφαρμογή του πιεσόμετρου καθώς και οδηγίες σωστής χρήσης.
Η λειτουργία του πιεσόμετρου επιτυγχάνεται είτε μέσω τεσσάρων (4) μπαταριών (μεγέθους ΑΑ) είτε μέσω μετασχηματιστή ρεύματος Rossmax Medical ο οποίος παρέχεται εναλλακτικά προς πώληση. Κατά την περίπτωση που επιλεγεί η χρήση του πιεσόμετρου μέσω μπαταριών, ειδική ένδειξη στην οθόνη θα μας πληροφορήσει για την κατάσταση τους (ασθενώς φορτισμένες) και την ανάγκη αντικατάστασης τους.
Το πιεσόμετρο MJ 150f είναι κλινικά ελεγμένο και πιστοποιημένο στην υψηλότερη βαθμίδα κατάταξης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υπέρτασης (ESH), τoν Βρετανικό Οργανισμό Υπέρτασης (BHS) και την AAMI (Association for the Advancement of Medical Instrumentation).
Επιπλέον όπως όλα τα προϊόντα Rossmax Medical διαθέτουν Πιστοποίηση Ποιότητας ISO, Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση CE, και Πιστοποίηση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων FDA. 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
0.00€ Σύνολο:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


     
ΑΡΧΙΚΗ    |    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ    |    ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2013 - mediptol.gr -- Κατασκευη eshop by infocus