Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
  
     ΑΡΧΙΚΗ    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Τουαλέτα Σταθερή Βαρέως τύπου
Τουαλέτα Σταθερή Βαρέως τύπου

Ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος Μέγιστο βάρος χρήστη : 135kg Π…
  
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣΌροι χρήσης- επιστροφές


Πολιτική Επιστροφών 

Η εταιρεία mediptol.gr στηρίζοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. 
Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του mediptol.gr πoυλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία). Μπορεί επίσης να υπαναχωρήσει από την αγορά που πραγματοποίησε εντός δεκατεσσάρων ημέρων.
Προσοχή! Σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα εμπορεύματα που παραλάβατε εφόσον αποφασίσετε να υπαναχωρήσετε από την αγορά. Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε το προϊόν όπως θα κάνατε σε ένα κατάστημα, και όχι να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα για δεκατέσσερις ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις επιστροφής θα πρέπει το προϊόν  να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το S/N, παρτίδα LOT, κτλ) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ Απόδειξη Λιανικής ή Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ). Το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο mediptol.gr  αποτυπώνουν όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστότερα τα προϊόντα . Είναι όμως πιθανόν να υπάρχουν και μικροδιαφορές που οφείλονται στην συνεχή μεταβολή των προϊόντων , αλλαγές που σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνουν τις ουσιαστικές ιδιότητες των προσφερόμενων ειδών . 

Όροι Επιστροφής

Η ημερομηνία αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν.
Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε ρητά με έντυπο υπαναχώρησης που θα συμπληρώσετε και θα μας αποστείλετε με φαξ στο 2463053236 ή με αποστολή email στο info@mediptol.gr. Το έντυπο μπορείτε να μας το ζητήσετε για να το αποστείλουμε.
Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί ή καταστραφεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Σε περίπτωση που παραλάβατε το προϊόν μέσω courier ή μεταφορικής εταιρείας : συσκευάζετε το προϊόν, έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή και στην συνέχεια μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να διευθετηθεί η οικονομική εκκρεμότητα (πίστωση λογαριασμού, αντικατάσταση προϊόντος με άλλο κωδικό, κτλ). Κατόπιν αποστέλλετε το δέμα, μέσω του courier ή μεταφορέα με χρέωση αποστολέα στην διεύθυνση:

Κωνσταντίνος Βουνοτρυπίδης
Αγ. Τριάδος 12 - Πτολεμαΐδα
τηλ 2463053236


«Αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) »

Η mediptol.gr συλλέγει και επεξεργάζεται διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address) που παρέχουν αυτοβούλως οι χρήστες αφού έχουν προηγουμένως αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας.
Για την αποστολή των ενημερωτικών δελτίων χρησιμοποιούμε μόνο τα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει, δηλαδή το email και το όνομα σας, αν το έχετε καταχωρήσει. Επίσης διατηρούμε και την IP διεύθυνσή σας.
Όλες οι διαδικασίες είναι σύμφωνες με τον νέο ΓΚΠΔ της ΕΕ και τα αρχεία σας προστατεύονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που εφαρμόζουμε.

Σκοπός της επεξεργασίας είναι, αποκλειστικά, η αποστολή στους χρήστες ενημερωτικών δελτίων, προσφορών κλπ της mediptol.gr. H mediptol.gr επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά έως ότου ο χρήστης δηλώσει ότι
δεν επιθυμεί πλέον την αποστολή ενημερωτικών δελτίων και ζητήσει τη διαγραφή του από τη σχετική λίστα, μέσω email προς την mediptol.gr ή ακολουθήσει την αυτοματοποιημένη διαδικασία
Διαγραφής/Unsubscribe εδώ .
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
0.00€ Σύνολο:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


     
ΑΡΧΙΚΗ    |    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ    |    ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2013 - mediptol.gr -- Κατασκευη eshop by infocus