Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
  
     ΑΡΧΙΚΗ    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
     
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Αμαξίδιο πτυσσόμενο απλό (μεγάλοι τροχοί)
Αμαξίδιο πτυσσόμενο απλό (μεγάλοι τροχοί)

Αμαξίδιο πτυσσόμενο για εύκολη μεταφορά,με δύο μικρούς τροχο…
  
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

   Η επιχείρηση λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1997 με διαφορετική  νομική μορφή ( Ο.Ε. και ατομική επιχείρηση ). Ο αριθμός Γ.Ε.ΜΗ της επιχείρησης είναι 132666936000.. Βρίσκεται επί της οδού Αγ. Τριάδος 12, στην Πτολεμαΐδα, σε ιδιόκτητο κατάστημα, δίπλα από τον Ι.Ν. της Αγ. Τριάδος.
 
    Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη από το ΕΚΑΠΤΥ πρώην ΕΚΕΒΥΛ, ως προς το σύστημα διασφάλισης ποιότητας και την διακίνηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
    Η επιχείρηση συμμορφούμενη με τον κανονισμό της Ε.Ε. 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ΓΚΠΔ), δηλώνει πως οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα, είτε από παραγγελίες, είτε από εγγραφή στο newsletter δεν πρόκειται να τύχουν οποιαδήποτε άλλης επεξεργασίας ή προώθησης σε τρίτους, παρά μόνο στον βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για να εκπληρώσουν τον σκοπό τους, ήτοι την εκτέλεση της παραγγελίας ή της ενημέρωσης των εγγεγραμμένων μελών, τα οποία μπορούν όποτε το επιθυμούν να διαγραφούν και να τύχουν των άλλων προνοιών του  εν λόγω κανονισμού.
   Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία και μέσα από μια αυστηρή επιλογή των προϊόντων που διακινούμε, προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή και άμεση υποστήριξη των αναγκών σας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


  

    Με εκτίμησηΚων/νος Σ. Βουνοτρυπίδης
 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
0Προϊόντα:
0.00€ Σύνολο:
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


     
ΑΡΧΙΚΗ    |    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ    |    ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΗΣ    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2013 - mediptol.gr -- Κατασκευη eshop by infocus